Slide Example

cARTOON
btn1

GARDALAND RESORT

Proživite fantastičnu avanturu u Gardaland Rezortu, prvoj destinaciji po pitanju razonode u Italiji! U najčešće posjećivanom Parku razonode u Italiji Vas očekuju nepropustive emocije, neispitani podmorski svijetovi potpuno tematički spremljenog Akvarijuma i magične atmosfere čarobnog hotela-Gardaland Hotel.
Ove godine spremite se za Madagascar Live, nevjerojatnu predstavu uživo! Protagonisti filma Madagaskar su prilikom njihove aventure širom Europe lićno stigli u Gardaland! Ovdje svakog dana pripremaju iznenadjenja malima i velikima tijekom nikad prije vidjene predstave uživo! Nepromašite priliku vidjeti u akciji Aleksa, Gloriju, kralja Žiliena i Pingvine.
Gardaland Hotel, fantastični hotel od 4 zvjezdica u stilu Nju Ingland, ima 247 soba, od kojih 16 tematički spremljenih. Sobe pružaju malim i velikim klijentima tjekom boravka još više razonode i zabave:

Gardaland Hotel nudi brojne usluge za svoje goste u svoja dva restorana sa kuhinjom na visokom nivou. Za trenutke opuštanja biće na raspolaganju kutkovi poput Relaxing Cafè, sa elegantnim dehors na vanjski bogati vrt, i Blue Lagoon, jedan sjajan vodeni kutak, sa bazenom za djecu, hidromasažnom kadom, lazy riverom i snek barom.

bottom_banner
btn1